?
WELKOM BIJ BriljansS*!WIE ZIJN WIJ?BEDRIJFPARTICULIERWORKSHOPSGRATIS!CONTACT
ONZE MISSIE: een KLEUR-RIJK leven voor iedereen! Be-LEEF 't!

COUNSELLING-COACHING
Referentie
Tarieven

Referentie

PROJECTEN 
- individuele en groepstraining op gebied van solliciteren en loopbaanontwikkeling 
- individuele coaching om gesprekken (persoonlijk en telefonisch) te voeren 
- begeleiding naar een (andere) baan
- helpen ordenen en structuren van de werkplek en woonsituatie
- time-management: "Hoe krijg ik het voor elkaar?!"
- persoonlijke effectiviteitstraining: Wat wil ik en hoe ga ik dit doen? 
- presentaties en workshops verzorgd om efficiënt en effectief te coachen
- begeleiding en ontwikkeling van nieuwe werkmethode bij 

- Kleuradvies gegeven om middels het gebruik van kleuren in de omgeving doelen te bereiken 

 

René, 50 jaar 
"Na drie gesprekken was het voor mij duidelijk welke kant ik op moest! Het is de manier van vragen stellen en het steeds opnieuw laten zien, waar ik mee bezig was, waardoor ik in dezelfde valkuil stapte. Ik heb een keus gemaakt en dat duwtje in de rug, de vragen en de gesprekken hebben mij hierbij geholpen. De kleine investering heeft mij veel geld bespaart op de langere termijn!"

Mail na 1 sessie via SKYPE van Ellis, jonge moeder
Nee nog niet, eigenlijk twijfel ik nog een beetje of een tweede afspraak nodig is. Sinds vorige gesprek gaat het best goed, heb inmiddels ook je boek gelezen. In de tussenliggende weken heb ik mijn kledingkast opgeruimd, ben ik met M. (partner) uit eten geweest en nieuwe date staat gepland volgend weekend. Ook heb ik drie dates met vriendinnen gehad, de dekbedhoes afgemaakt en heb ik folders voor Nieuw Zeeland opgevraagd.  
Dank voor de aanzet tot deze acties!

Tom, 40+
"Ik ben nog helemaal bij aan het komen van mijn "kleuren-ervaring" van afgelopen week. Na ons gesprek over de invloed van kleuren heb ik de volgende dag je advies opgevolgd en wat denk je? Ik krijg gelijk een geweldige nieuwe baan aangeboden als Jobcoach! Dus niet zomaar een baan, maar eentje die me perfect op het lijf is geschreven. Ik ben je heel dankbaar voor het 'gekleurde gesprek' en ga het zeker meer gebruiken". 

Anoniem
"Bianca is in staat je in korte tijd te confronteren met jezelf, je aan het denken te zetten en je nieuwe inzichten te geven. Ze werkt heel doelgericht met een vaste aanpak, dat geeft vertrouwen en maakt duidelijk wat er gaat gebeuren." 

SITUATIESCHETS VAN 13 JARIGE JAIMY
Waarom had ik Bianca nodig?
Ik was heel onzeker over mezelf en werd ook een beetje gepest. Omdat ik pukkels heb, ben ik anders dan andere mensen, veel minder goed, dacht ik altijd. Ik zat ook steeds met de vraag in mijn hoofd van: ‘wat zouden anderen van mij denken???’. Dat moest er echt uit. Mijn moeder merkte het ook wel thuis: ik gedroeg me anders dan normaal.
Ze had gehoord via via dat er iemand was die mij wel zou kunnen helpen.

Hoe gingen de lessen?
Bianca werd ingeschakeld en ik voelde me steeds weer een beetje zekerder. We werkten met kleuren, dat vond ik wel prettig. Ook deden we spelletjes en oefeningen. Natuurlijk kreeg ik ook opdrachten om thuis te maken. Als ik iets niet prettig vond om te doen mocht ik dat gewoon zeggen, dan bedacht Bianca iets anders waar ik me wel prettig bij voelde. We praatten nooit over negatieve dingen, alleen als ik er over wou praten, of ergens mee zat.

Wat er veranderde aan mij?
Er veranderde heel veel aan mij, zoals: Ik werd steeds zekerder van mezelf, mijn haren gingen vanvoor mijn ogen en ik leerde de positieve kanten van mezelf te kennen. Bianca heeft me super goed geholpen en is ook een top coach!! Ze helpt je echt bij alles. Als je met iets zit kun je haar gewoon bellen!! Ze is betrouwbaar, super aardig en altijd heel vrolijk gekleed. Bianca inschakelen is echt de moeite waard!!!


Recensie van MARC, 50+ jaar 
Waarom ik heb gekozen voor BriljansS* en indien nodig er weer voor zou kiezen!!
Ongeveer een jaar geleden werd het ineens erg onrustig op mijn werk. Het hoofd van de afdeling, had ineens een andere functie aan genomen binnen de organisatie. Toen ik terug kwam van vakantie, was de administratieve kracht (die al lange tijd, en met volle tevredenheid) via het uitzendbureau óók niet meer werkzaam op de afdeling. Nog geen uur terug van vakantie kreeg ik te horen dat ik, per direct, niet meer in mijn functie werkzaam was. Mijn wereld stortte in. Ik had een geweldige functie, die ik vele jaren met veel plezier vervuld had, en nu viel mijn hele leven en toekomstdroom in stukken.
De eerste periode na dit bericht heb ik gebruikt om te herstellen van de klap die ik toen te verwerken kreeg. Ik vertelde mijn verhaal aan vrienden en bekenden, die allemaal even verbaasd waren als ik zelf. Ook kwam ik in contact met mensen die ongeveer soortgelijke ervaringen hadden. Velen reageerden, maar het heeft zo moeten zijn, het is niet voor niets geweest. Zeker die eerste maanden, kon ik me daar helemaal niet bij voorstellen. Na een paar maanden kreeg ik een tijdelijke functie, het was vakantietijd, en zo kon er een bespaard worden op een vakantiekracht. Het hebben van een functie, was al een grote stap voorwaarts, maar gaf me nog niet de voldoening die ik in mijn vorige functie had.

Mijn grote vraag was: WAT WIL IK NU?? Via mijn vriendin werd ik geduid op Bianca Janssen van BriljansS. Vanuit Werk.nl werden mensen daar wel eens naar door verwezen om ook uit te vinden wat ze zouden willen gaan doen in de toekomst. Volgens haar werden er goede resultaten behaald, en het zou zeker ook iets voor mij zijn. Ik heb even getwijfeld, ik was bang, voor het onbekende en wat zou er nog allemaal boven komen drijven?
 
Nadat ik de website binnenste buiten had gekeerd, heb ik toch een afspraak gemaakt met Bianca. Op van de zenuwen ben ik naar de eerste afspraak gegaan. Die zenuwen waren binnen een paar minuten helemaal weg. Het voelde veilig, al hoewel ik nog niet wist wat er verder allemaal zou gaan gebeuren. In de eerste sessie heb ik uitleg gekregen over de werkwijze van BriljansS*, en heb ik natuurlijk ook mijn verhaal gedaan. Die eerste sessie vloog voorbij, toen ik buiten stapte wist ik: Dit komt goed, dit gaat me heel veel opleveren.
 
In de periode voor de volgende bijeenkomst heb ik vaak terug gedacht aan de eerste keer, en heb ik wat hoofdstukken uit het boek door genomen. Deze hoofdstukken hebben me toen ook aan het denken gezet. Tijdens de 2e bijeenkomst hebben we besproken wat er met mij na de 1e keer gebeurd is, en hoe ik me voelde op dat moment. De resultaten van dit gesprek waren de basis voor de verdere sessie van die dag. Er kwamen kaarten op tafel, met daarop kreten die betrekking hebben karaktereigenschappen. Uiteindelijk gaven deze kaarten een goed beeld van mijn eigen karakter. Het is dan toch net anders dan ik zelf bedacht had. Niet echt schokkend, maar wel verhelderend.
 
In andere sessies is er veel gesproken over werk.

Wat zou je graag doen op je werk, of welke taken zou je graag in een mogelijke nieuwe functie willen hebben. Ook hebben we het gehad over mijn sterke en minder sterke kanten. Beide series maakten dat ik weer een paar zaken had om hierover na te denken, maar ook om met deze informatie aan de slag te gaan. Kijken hoe ik mijn zwakke punten kan verbeteren, en zijn mijn sterke punten goed zo als ze zijn of moet daar misschien een scherp randje af. Ik moet zeggen dat ik dit alles wel altijd als positief ervaren heb.
 
Een opdracht, die ook in het boek staat was: Vraag eens aan mensen (vrienden, bekenden) in wat voor soort werk die vinden dat jij het beste past. De feedback van deze mensen en mijn bevindingen bij BriljansS*, deden voor mij de puzzel oplossen. Alle stukjes vielen toen perfect passend in elkaar. Ik wist/weet hoe ik verder wil in mijn loopbaan.
 
Mede door de ondersteuning en support die ik van Bianca, BriljansS* kreeg, ben ik er uit en heb ik mijn loopbaan weer op het spoor. Mijn keuze is duidelijk. Bianca duidde mij op een vacature in de krant, solliciteren diende per mail te gebeuren. Ik heb een mail gezonden, en ben ondertussen uitgenodigd voor een 2e gesprek op deze vacature. Ik heb de baan nog niet, maar ik weet zeker dat als het bij deze vacature niet lukt, het zeker op korte termijn bij een andere vacature gaat lukken.

Als ik mensen in mijn omgeving tegen kom die even niet weten hoe ze verder moeten, zal ik ze zeker aan raden om eens contact op te nemen met BriljansS*. Ik zal ze dan in ‘geuren en kleuren’ vertellen wat het mij heeft opgeleverd.