?
WELKOM BIJ BriljansS*!WIE ZIJN WIJ?BEDRIJFPARTICULIERWORKSHOPSGRATIS!CONTACT
ONZE MISSIE: een KLEUR-RIJK leven voor iedereen! Be-LEEF 't!

Check je Stress

Check je Stress
20 % van de beroepsbevolking lijdt aan ongezonde stress. Dit houdt in dat er geen evenwicht is tussen spanning en ontspanning.  

Het is in dit kader dan ook heel belangrijk om leerlingen op jonge leeftijd te leren om te gaan met allerlei factoren en prikkels rondom de schooltijd. Serge Janssen leert je de signalen te herkennen die spanning bij je oproepen en hoe je hier beter mee om kunt gaan.
We leren je de balans te vinden tussen energieslurpers en energiegevers, zodat je uiteindelijk beter in balans bent en op werk, studie en/of privégebied optimaal kunt functioneren. Ook zal hij je  handvatten meegeven om in de toekomst om te gaan met negatieve stress.

Zijn workshops zijn niet alleen geschikt voor brugklassers en leerlingen in VO/MBO en HBO, maar zeker ook voor volwassenen, die even wat handvatten willen werk-en privézaken te combineren.


Deze workshop maakt je bewust(er) over factoren m.b.t. stress en burn-out op zowel lichaam als geest. Alle zintuigen worden geprikkeld door beeld en geluid en je ervaart de uitersten van stress en ontspanning in anderhalf uur tijd.
Durf je deze uitdaging aan?

Aantal personen: 6-8 personen
Investering: € 25,= p.p. inclusief BTW
Duur: ± 1,5 uur

Inclusief:
koffie/thee en iets lekkers erbij,
(Grotere groepen kan ook! We denken graag mee over mogelijkheden!)

Aansluitend op deze workshop raden we "Timemanagement & discipline" aan
KLIK HIER, omdat je hierbij tips en tricks krijgt hoe je bewustere keuzes maakt en prioriteiten stelt in je week- en jaarschema.