?
WELKOM BIJ BriljansS*!WIE ZIJN WIJ?BEDRIJFPARTICULIERWORKSHOPSGRATIS!CONTACT
ONZE MISSIE: een KLEUR-RIJK leven voor iedereen! Be-LEEF 't!

Bianca JansSen
Serge JansSen
Bianca en/of Serge als gastspreker

Bianca JansSen
Bianca heeft zich de afgelopen 20 jaar bezig gehouden met het vraagstuk:
"Hoe geef ik mijn leven weer kleur en krijg ik het op de rail op het gebied van wonen, werk en privé met de ervaringen en keuzes uit een gescheiden arbeids-en privérelatie.

Specialisatie: 
- Op orde brengen van je leven na een scheiding in een privé- en/of arbeidsrelatie.
- Rust en balans creëren in je agenda om bewuste(re) keuzes te maken.
- Bewust toepassen van kleuren op de woon-en werkplek en in kleding om je voorgenomen doelstelling te bereiken.

Ieder mens maakt in zijn leven dingen mee, waar je niet altijd bewust voor kiest. Zo ben ik toevallig geboren in een gezin waarvan de ouders na 25 jaar huwelijk gingen scheiden. Wat me in de jaren daarna opviel, waren de overeenkomstige gevoelens en gedachten tussen een scheiding in een gezin en een scheiding als gevolg van de beëindiging van een arbeidsrelatie.

In beide gevallen moet je namelijk je leven opnieuw op de rail zien te krijgen, om jezelf weer beter in je vel te voelen. In de jaren als intercedent, directie-secretaresse, hoofd personeelszaken, reïntegratie-adviseur en trainer kwam ik diverse problematieken tegen, waarin ik de mensen heb geïnspireerd om samen opnieuw een route te plannen voor de gebieden wonen, werk/studie en privé. Ik merkte dat ik hier steeds bedrevener in raakte en mensen mij ook om advies kwamen vragen.

Aangezien ik nu zelf moeder ben (van drie jongens) en er een enorme verschuiving heeft plaatsgevonden tussen de rolverdeling man en vrouw, krijg ik regelmatig de vraag: Bianca: "HOE krijg jij het allemaal voor elkaar?" Deze vraag wil ik met liefde via BriljansS* beantwoorden onder andere aan die mensen, die verantwoordelijkheid willen nemen om hun leven op te pakken na een (dreigende) scheiding in een privé en/of arbeidsrelatie.

Hierin ben ik op alle vlakken ervaringsdeskundige en daardoor heb ik theoretisch en praktisch geleerd te onderzoeken hoe je iets kunt oplossen en/of patronen kunt herkennen en eventueel doorbreken. Dit betekent niet weglopen voor een situatie en wel zoeken naar overeenkomsten tussen partners in een (privé en/of arbeids) relatie.Als Register Counsellor bij de ABvC (Algemene Beroepsvereniging voor Counselling) zorgt Bianca ervoor, dat haar kennis en inzichten op peil blijven door verplichte bij- en nascholing, inter-en supervisie. De ABvC controleert tevens de naleving van de ABvC-Gedragscode. Hierbij staan respect, vertrouwen en privacy hoog in het vaandel. Daarnaast heeft ze registratienummer als HBO-Registertherapeut in het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). 

Bianca krijgt veel energie van creatief meedenken om psychologische drempels te verlagen en nieuwe deuren te openen of stappen te nemen. Mede in dat kader wil ze graag iets voor jou of jouw bedrijf betekenen. In de rol van inspirator, entert(r)ainer, coach, counsellor en kleuren/kralenspecialist, biedt BriljansS* een uitgebreid pakket van diensten.

Als je op
TWITTER LINKEDIN FACEBOOK  klikt kun je me daar ook volgen ... Zien we elkaar dan? LEUK!