?
WELKOM BIJ BriljansS*!WIE ZIJN WIJ?BEDRIJFPARTICULIERWORKSHOPSGRATIS!CONTACT
ONZE MISSIE: een KLEUR-RIJK leven voor iedereen! Be-LEEF 't!

Jouw bedrijf
Counselling/coaching
Referentie
Investering & tarieven

BEDRIJF
In de afgelopen jaren hebben we met onze tools en onze opgebouwde ervaringen:
* zelfstandig ondernemers gecoacht en getraind in de omgang met personeel ; 
* gebrainstormd over het inspireren van personeelsleden  ;
* personeel naar een andere baan (binnen of buiten de organisatie) begeleid ;  
* werkplekken geordend en gestructureerd met als doel tijd te "winnen";
* hoe zorg ik voor balans tussen werk & privé? ;
* persoonlijke effectiviteitstrainingen verzorgd: Wat wil ik en hoe ga ik dit doen? 

We hebben gemerkt, dat een externe partij, die geen belangen heeft bij de organisatie of teams, kan helpen om het (negatieve) tij te keren. Medewerkers durven zich gemakkelijker open te stellen om naar een oplossing toe te werken. Dit heeft niet alleen positieve gevolgen voor je team/bedrijf, het heeft ook een positieve uitwerking richting (potentiële) klanten. Een win-win situatie waar iedereen blij van wordt.

Bij alles wat we doen, staan jouw (bedrijfs-)belangen voorop!
Als je een samenwerking met BriljansS* aangaat, draait het dus om jou(w bedrijf) en niet om wat wij belangrijk vinden. We zien onszelf in de rol van hulpbron, spiegel en inspirator waar je gebruik van kunt maken, om uiteindelijk de vertaling te maken naar een manier die bij jou past. Wat we hierbij als uitgangspunt nemen zijn jouw wensen, eigenschappen, vaardigheden en talenten, die we verder gaan uitbouwen, omdat je daar écht succesvol mee kan worden. Die eigenschappen maken jou namelijk uniek. 

We gaan als het ware op een eenvoudige en inspirerende manier (opnieuw) richting bepalen.
Dit betekent natuurlijk niet, dat je je oude waarden en normen overboord gooit, maar dat je bewuster gaat kijken en voelen, wat je nu daadwerkelijk belangrijk vindt in het leven. Er zullen dus opdrachten gegeven worden, waarmee je aan de slag gaat, om ervaring te krijgen in onze werkwijze. Uiteraard zullen wij je bijstaan en je de feedback bieden waar je behoefte aan hebt. De methode biedt structuur en veiligheid en als jij eraan toe bent, nemen we een volgende stap.

Actie is het sleutelwoord om je ideeën te vertalen naar daden!
Door opdrachten in praktijk te brengen worden drempels verlaagd, om in de toekomst (nog) meer stappen te zetten naar de behoeften van jezelf of het bedrijf. Als je eenmaal in een flow terecht komt en je die eerste stap hebt durven zetten, ben je steeds weer klaar voor een volgende. Stappen die je steeds meer (zelf-)vertrouwen in jezelf of het bedrijf geven.